VÅRE

TJENESTER
Eventer

Alle typer arrangement, ingen er for store eller for små. Kick-off, award-show, konferanse, sommerfest, julebord.

Aktivitet

Skreddersydde aktiviteter til ditt arrangement. Alle aktivitetene tilpasses bedriften og deltakerne.

FILM & FOTO

En fotograf og videograf til å dokumentere begivenheten. Bilder og video finjusteres og redigeres før utsendelse.

Design

Skreddersydd design som tilpasses bedriftens grafiske manual, digitalt og til trykk.

jubileum
fest
kick-off
awardshow

Er det på tide å feire din bedrift? Feirer dere et jubileum eller ønsker å markere en milepæl?

Flyt Event tilbyr skreddersydde og minneverdige begivenheter som passer deres ønsker og behov. Vær stolt, vær glad, vær sammen, vær vågal - vær akkurat det dere ønsker å være!

Vi har erfaring med å gjennomføre prisutdelinger for bedrifter som ønsker å ære og hedre sine ansatte. Blant våre fornøyde kunder finner vi selskaper som Telia, If forsikring, Bjørklund, Huseby kjøkken, Multiconsult, og mange flere. Vi opererer både i Norge og Sverige, og lokasjon er ingen begrensning for oss.

Skal dere sparke i gang en ny kampanje, et produkt, et nytt kvartal, et nytt salgsår, eller en ny avdeling? Vi står klare til å hjelpe dere med å få den beste starten mulig. Mens dere planlegger hvordan deres produkt skal erobre markedet, tar vi oss av alle detaljene rundt kick-off arrangementet. Det er viktig å markere "the next step" i deres selskap på en minneverdig måte.
Flyt Event kan ta ansvar for hele prosjektplanleggingen, inkludert påmelding, ekstern kommunikasjon, oppsett av dedikert nettside for arrangementet, organisering av konkurranser og quiz, transport, samt booking av underholdning og foredragsholdere.

Vi tar oss også av grafisk design i tråd med deres visuelle profil, til produksjon av for eksempel deltakerkort, utarbeidelse av program, samt dekorasjon og oppsett av lokaler.

Med Flyt Event ved roret kan dere være trygge på at alle detaljer blir tatt hånd om, slik at dere kun trenger å fokusere på å glede dere og møte opp i deres fineste antrekk!
FIRMATUR

Er det på tide å komme seg litt «bort» fra kontoret?

Flyt Event tar dere med ut av kontoret, setter av litt tid til aktiviteter, utforske nye destinasjoner, faglig om ønskelig og ikke minst være sammen med kollegaer på en litt annen måte enn i møterommet på jobben.

Vi finner sammen med dere hva som passer best for deres firma. Vi har reist med kunder innenlands og utenlands, til Lofoten, Trondheim, Tallinn, Barcelona, Koster, Gøteborg, for å nevne noen.

Senk skuldrene, nyt oppholdet og fokuser på å knytte bånd med dine kollegaer. Med oss ved deres side, kan dere være sikre på at alle detaljer rundt planlegging og gjennomføring av deres reise blir tatt hånd om. Alt dere trenger å gjøre er å pakke kofferten og bli med!

Komplett pakke med tjenester

Med Flyt Event ved deres side kan dere være trygge på at alle detaljene blir tatt hånd om, slik at dere kan fokusere på å nyte opplevelsen sammen med kollegene deres. Vi tar ansvar for hele prosjektplanleggingen, inkludert:
Praktisk håndtering av påmelding

Effektiv håndtering av påmeldinger er avgjørende for å sikre at arrangementet ditt går knirkefritt.

Informasjon til deltakerne

For å holde deltakerne informert og engasjert før, under, og etter arrangementet, er bruker vi effektive kommunikasjonskanaler som e-post og SMS. Oppsett av en dedikert nettside med all nødvendig informasjon om reisen eller arrangementet.

Transport

Koordinering av all transport for deltakerne, både nasjonalt og internasjonalt.

God planlegging av transport og reise er essensielt for å sikre at deltakerne kommer seg til og fra arrangementet uten problemer.

Aktiviteter og underholdning

Vi planlegger og gjennomfører aktiveteter, for eksempel små og store lagkonkurranser, quizaktiviteter og musikkvideo.

Booking av underholdning og foredragsholdere etter deres ønsker og behov.

Foto & Video

En fotograf kan dokumentere hele reisen. Bilder og videoer blir nøye finjustert og redigert før de sendes ut og deltakerne vil motta en høydepunktvideo for å minnes de gode øyeblikkene.

Grafisk design

Grafisk design spiller en viktig rolle i å formidle informasjon og skape en visuelt tiltalende opplevelse for deltakerne under arrangementet.

Utforming av blant annet deltakerkort, fotowall, utarbeidelse av program, samt dekorasjon og oppsett av lokaler, alt i tråd med deres visuelle profil.

AKTIVITET

Flyt Event tilbyr både egne aktiviteter og samarbeider med andre aktører for å sikre at deres arrangement blir en suksess.

Vi har utviklet 'Bykonken', en populær aktivitet som mange bedrifter har hatt gleden av å benytte seg av. Bykonken får gruppen til å samarbeide i lag, være kreative på en helt spesiell måte samt å se resultatet på gå over storskjerm i plenum gjerne under kveldens middag.

Vi tilpasser ulike leker og aktiviteter etter deres bedrifts behov. Kanskje en quiz med spørsmål knyttet til firmaet eller til dagens konferansen er ønskelig? Mulighetene er mange, og blir sørget for at aktivitetene passer for alle i bedriften ved å skreddersy dem på forhånd.

Les mer om de ulike aktivitetene her →
NØKKELEN til
et vellykket
arrangement

Vi har en idé om at struktur og detaljplanlegging lønner seg. Da blir eventet også en suksess!

KONTAKT OSS